ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε τις αποφάσεις του… Βάζει πλάτη για να κλείσει τις “παλιές αμαρτίες” και να προχωρήσει ο Άρης!

Ο Άρης βρίσκεται στην πιο… αμήχανη περίοδο των τελευταίων χρόνων… Από τη μια είναι ένα βήμα μακριά από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του, την ώρα που περιμένουν την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Αυτό που τονίζεται στην Αλκμήνης, είναι ότι εφόσον είναι θετική η απόφαση αυτή, τότε όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις συμφωνιών.

Μέσα σε αυτό το κάδρο ο Θόδωρος Καρυπίδης δεσμεύεται ότι βάζει πλάτη για να κλείσει τις “παλιές αμαρτίες” για να προχωρήσει ο Άρης!

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ετοιμάζονται να προχωρήσουν στο “επόμενο στάδιο” όταν το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ευρώπης άρει οριστικά το απαγορευτικό, την ώρα που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ξεκάθαρος.

Από την πλευρά του, όπως τόνισε σε στενούς του συνεργάτες, έκανε ό,τι ήταν δυνατό, προκειμένου να έχει έτοιμες λύσεις, ώστε η ομάδα να μη χάσει χρόνο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και να ενσωματώσει το συντομότερο δυνατό τις προσθήκες. Γνωρίζει ότι υπάρχουν εμπόδια και περιμένει.

Ξεκαθάρισε όμως ότι όσα… εμπόδια κι αν προκύψουν, όπως αυτό με τον Οριόλ, δεσμεύεται ότι θα βρει τον τρόπο να το ξεπεράσει.

To Top