Ινίγο Λόπεθ για στημένα: «Πάντα υπήρχαν στο ποδόσφαιρο»

Ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους κατηγορούμενους για τα στημένα παιχνίδια στην Ισπανία, έκανε αποκαλύψεις για επίμαχο ματς της Ουέσκα με την Ταραγόνα την περσινή σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

O πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και εκ των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ισπανία σε δηλώσεις του προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με επίμαχο ματς της Ουέσκα την περασμένη σεζόν.
Ο Λόπεθ μιλώντας στην εφημερίδα Mundo αποκάλυψε πως υπήρχε συμφωνία για να χάσουν το παιχνίδι, με τον ίδιο πάντως να αρνείται οποιαδήποτε δική του συμμετοχή.
«Είναι κάτι που πάντα υπήρχε στο ποδόσφαιρο. Στα τελευταία παιχνίδια κοιτάζεις το πρόγραμμα  και συζητιέται, γιατί γνωρίζεις τους ανθρώπους. Δεν είναι ότι μαζευόμαστε ή κανονίζουμε να βρεθούμε κάπου. Απλά λέμε: «Κοίτα, μην κάνουμε ζημιά ο ένας τον άλλο, για όποιον χρειάζεται τους βαθμούς».

Το πράγμα μένει εκεί και δεν συζητιέται ξανά. Οποιοσδήποτε έχει παίξει ποδόσφαιρο και έχει βρεθεί σε αυτόν τον κόσμο, ξέρει ότι αυτό συνέβαινε από πολύ πριν από εμάς. Αυτό που συμβαίνει είναι, ότι με την υπόθεση των στοιχημάτων, όλα πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις. Στα αποδυτήρια ήταν γνωστή η συμφωνία. Ξέρω ότι υπήρξε μια επαφή και συμφωνήθηκε να μην γίνουν… βλακείες. Τελεία και παύλα»

To Top