ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιντέγε: Γκολ που το είχε μεγάλη ανάγκη…

Ο Μπράουν Ιντέγε ταλαιπωρήθηκε πολύ από τους τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα και το χθεσινό του γκολ στην Λαμία ήταν ότι καταλληλότερο για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα (ένα λιγότερο από τον Γκάμα), αλλά είναι και πάλι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, καθώς έχει πετύχει δύο γκολ και στο Κύπελλο, φτάνοντας συνολικά τα 9.

Είχε να σκοράρει στο πρωτάθλημα από τον αγώνα με τον Βόλο στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ γενικά από την ρεβάνς με την Ξάνθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την φάση των “16” του Κυπέλλου στις 14 Ιανουαρίου. Έκτοτε, τραυματίστηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης”, έμεινε εκτός για τέσσερις εβδομάδες και όταν επέστρεψε είδε τον Βράνιες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να τον σημαδεύει μόνιμα για να τον βγάλει νοκ άουτ από τον αγώνα, όπως κι έγινε…

Ο 31χρονος επιθετικός, όμως, ένιωσε καλύτερα, μπήκε στην αποστολή και αγωνίστηκε βασικός πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης του Άρη.

Τέρμα που σίγουρα του ενισχύει την ψυχολογία του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας τόσο στο Κύπελλο, όσο και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς ο Άρης τον θέλει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

To Top