ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ένινγκ ετοιμάζει rotation με Ατρόμητο, έχοντας το μυαλό στο… ΟΑΚΑ!

Ο Μίχαελ Ένινγκ προανήγγειλε αλλαγές την επόμενη εβδομάδα στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με τον Ατρόμητο, έχοντας στο μυαλό του τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός τόνισε: “Είμαστε επαγγελματίες, φυσικά παλεύουμε για τη νίκη. Θα πρέπει να πάμε σε ροτέισον και εν όψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ”.

Aυτό σημαίνει πως στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές του ενόψει της “μάχης” του ΟΑΚΑ, τρία βράδια μετά…

Ο Ατρόμητος… τρέχει να προλάβει την 6η θέση και να μπει στα πλέι οφ, από τα οποία απέχει αυτή τη στιγμή πέντε βαθμούς. Αν δεν κερδίσει σήμερα την Ξάνθη, τότε θα έρθει μαθηματικά αδιάφορος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την επόμενη εβδομάδα, καθώς ότι κι αν κάνει ο ΟΦΗ, δεν τον προλαβαίνει.

Ο Γερμανός δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμούς σε αυτό τον αγώνα, γι αυτό και θα ήταν ιδανικό για τον ίδιο να ήταν αδιάφορη και η φιλοξενούμενη ομάδα, προκειμένου και τους παίκτες του να ξεκουράσει και όλους διαθέσιμους να τους έχει για Κύπελλο και πλέι οφ.

 

 

To Top