ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέταρτη απόκρουση πέναλτι του Κουέστα!

O Xoυλιάν Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Σφιντέρσκι στο 2′ και τριπλασίασε τα φετινά γκολ που αποσόβησε από την “άσπρη βούλα”.

Ο Ισπανός έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία. Αυτή ήταν συνολικά η 6η επιτυχημένη επέμβαση του Ίβηρα γκολκίπερ σε πέναλτι στην καριέρα του και τέταρτη με την φανέλα του Άρη.

Είχε αποκρούσει πέναλτι του Μαρκόφσκι του Λεβαδειακού την σεζόν 2018/19, διατηρώντας το 2-0 υπέρ του Άρη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ είχε αποκρούσει και τον περασμένο Φεβρουάριο το πέναλτι του Βασιλόγιαννη της Λαμίας, διατηρώντας προσωρινά το 0-0 (2-2 τελικό αποτέλεσμα).

Επίσης απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι και του Φορτούνη στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ.Καραϊσκάκης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τέταρτη απόκρουση πέναλτι του Κουέστα, δεύτερη με την φανέλα του Άρη! (videos)

O Xoυλιάν Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Βασιλόγιαννη χθες στην Λαμία και προσωρινά είχε διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αυτή ήταν η 4η επιτυχημένη επέμβαση του Ισπανού γκολκίπερ σε πέναλτι στην καριέρα του και δεύτερη με την φανέλα του Άρη.

Είχε αποκρούσει πέναλτι του Μαρκόφσκι του Λεβαδειακού πέρσι, διατηρώντας το 2-0 υπέρ του Άρη μέχρι το τέλος, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι φορές που απέκρουσε πέναλτι…

To Top