ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σημασία έχει ο στόχος! Μία… ανάσα από τα πλέι οφ και την 5η θέση ο Άρης

Η εικόνα του Άρη στο χθεσινό ματς με την Λαμία μέχρι και το 52ο λεπτό όταν σκόραρε το πρώτο του τέρμα υπήρξε… αποκαρδιωτική.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” σαν να μην μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, άφησαν την Λαμία να κάνει το παιχνίδι της και να φτάσει σε δύο γκολ, την στιγμή που ο Άρης επιθετικά ήταν ανύπαρκτος, ενώ στα μετόπισθεν έκανε άμυνα με τα… μάτια.

Η αφύπνιση, όμως, μετά το δεύτερο γκολ έφερε και αντίδραση με τους παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ να σκοράρουν δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών και να αποκτούν τα ηνία της αναμέτρησης. Το γκολ της ολικής ανατροπής δεν ήρθε ποτέ κι έτσι ο Άρης περιμένει σήμερα απώλεια βαθμών της Ξάνθης για να κλειδώσει και μαθηματικά τα πλέι οφ. Όσον αφορά την 5η θέση, χρειάζεται μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο, για να μην τον φτάσει ο ΟΦΗ.

Σημασία έχει ο στόχος για τον φετινό Άρη, που μέσω του πρωταθλήματος δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη! Και ο Άρης είναι εντός στόχου, μία… ανάσα μακριά από την επίτευξή του!

Ακόμα και η είσοδός του στα πλέι οφ θα του εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς όσο κι αν ελπίζουν στον Παναθηναϊκό, δύσκολα να πείσουν την UEFA να ανακαλέσει την τιμωρία του.

Και για μία ομάδα που φέτος είχε τα δικά της πολλά προβλήματα, με λάθος προγραμματισμό το καλοκαίρι, συνεχή “κυνηγητό” από την διαιτησία και το παρασκήνιο, δίχως μεταγραφές τον Ιανουάριο, η επίτευξη του στόχου από νωρίς είναι σίγουρα μία επιτυχία.

Ειδικά από την στιγμή που ακολουθεί ο μεγάλος στόχος του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου!

 

To Top