ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιντέγε: “Διάλεξα το 11, δυο άσους για την… επανεκκίνηση”!

Ο Μπράουν Ιντέγε γουστάρει! Το έδειξε και σήμερα μέσα από τις δηλώσεις που έκανε για την μεταγραφή του στον Άρη, τονίζοντας πως έχει εισπράξει αγάπη και υποστήριξη από όλους!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε αρχικά: “Είναι πολύ καλές, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια χρονιά”.

Για αυτά που συνάντησε: “Νιώθω ότι είμαι σπίτι. Από την πρώτη μέρα που έφτασα στον Άρη είδα μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους, από τον πρόεδρο και από όλους τους ανθρώπους της ομάδας”.

Για το τι μπορεί να πετύχει ο ίδιος: “Είναι πολύ νωρίς να υποσχεθώ κάτι. Προπονούμαι μια βδομάδα, προσπαθώ να μάθω την ομάδα. Μπαίνουμε στην προετοιμασία, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά εύχομαι να είναι μια καλή σεζόν. Είναι νωρίς να πω κάτι συγκεντρωμένο”.

Για το νούμερο που διάλεξε: “Ναι, το 11… Στον Ολυμπιακό είχα το 99 και από τον Ολυμπιακό, δεν ήμουν σταθερός από εκεί και μετά. Το δυο άσους, το 11 είναι σαν επανεκκίνηση για μένα…”.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: “Παρακολουθούσα το πρωτάθλημα της Ελλάδας και όταν ήμουν στην Κίνα. Γνωρίζω το πρωτάθλημα, για μένα είναι το ίδιο. Έχω αφήσει τον Ολυμπιακό πίσω μου και συγκεντρώνομαι μόνο στον Άρη”.

Για την υποδοχή που είχε: Έχω συναντήσει μεγάλη αγάπη από όλους από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ. Από τον προπονητή, τους ανθρώπους στα γραφεία, το σταφ, τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν”.

To Top