ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βέλεθ: “Ομάδα με συνοχή, θα ανεβάσουν επίπεδο Ιντέγε, Ντουάρτε”

Ο Φραν Βέλεθ αναφέρθηκε στις δικές του σκέψεις για την νέα σεζόν, στην συνοχή της ομάδας και το ανεβασμένο επίπεδο, μετά τις μεταγραφές.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αρχικά τόνισε ότι: “όλοι περιμένουν μια νέα ομάδα, μια νέα χρονιά ακόμα καλύτερη, υπάρχουν υψηλές προσδοκίες, αλλά από την άλλη πλευρά θα είναι και μια πιο δύσκολη χρονιά. Υπάρχουν καινούριοι παίκτες, θα δουλέψουμε ώστε καταρχήν να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες με την ΑΕΛ Λεμεσού”.

Για την προετοιμασία: “Για μένα το πιο σημαντικό είναι οι επόμενες δύο βδομάδες, για να δουλέψουμε σωστά, να γίνουμε ομάδα και να ετοιμαστούμε καλά για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να πάρουμε την πρόκριση με την ΑΕΛ Λεμεσού”.

Για το θέμα της χημείας στην άμυνα είπε: “Είναι πολύ σημαντικό αυτό, διότι είμαστε τα ίδια πρόσωπα, θα υπάρχει συνοχή. Μοναδικό νέο πρόσωπο είναι ο Σούντγκρεν, αλλά θα είναι ο Ροζ, ο Ματίγια, ο Σιώπης”.

Για τον Ιντέγε: “Τον ξέρω τον Ιντέγε, ξέρω πόσο καλός είναι, είναι πολύ σημαντική προσθήκη για να μας ανεβάσουν το επίπεδο, όπως και ο Ντουάρτε. Είναι καλύτερο να παίζεις μαζί με τον Ιντέγε, παρά να τον έχεις αντίπαλο”.

Για την κλήρωση με την ΑΕΛ Λεμεσού: “Είναι η χειρότερη ομάδα που θα μπορούσε να μας τύχει σε αυτή τη φάση, ξέρω τον Χουράδο, που είχε παίξει στην Πολωνία. Σε κάθε περίπτωση το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι στη δική μας δουλειά για να πάρουμε την πρόκριση”.

Για την σχέση του με τον Άρη: “Ήταν έκπληξη για μένα η πρώτη χρονιά. Αγαπώ τους φιλάθλους και τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν. Το σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά”.

To Top