ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουάρτε: “Μου αρέσει η τρέλα των φιλάθλων μας”

Ο Λέριν Ντουάρτε μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του στον Άρη, για την εμπειρία του να παίξει ποδόσφαιρο στο εξωτερικό για πρώτη φορά, αλλά και για τους φιλάθλους της ομάδας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ολλανδός μέσος τόνισε αρχικά: “Είναι πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Η ομάδα είναι καλή, οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχθηκαν πολύ καλά, στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά και έχω πολύ καλή διαίσθηση”.

Για τον κόσμο της ομάδας κι αν έχει ήδη αρχίσει να εισπράττει αγάπη και υποστήριξη είπε: “Είχα δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους μας στο ίντερνετ, έχω πάρει και μια γεύση από κοντά, μου αρέσει που έχουν τρέλα και φανατισμό”.

Για το τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο σχολίασε: “Ήρθα εδώ για να δείξω τι μπορώ να κάνω και θα κάνω τα πάντα στο 100% για να προσφέρω και να βοηθήσω την ομάδα”.

Για τον Μπράουν Ιντέγε είπε: “Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, έχω καλό προαίσθημα, αλλά το σημαντικό είναι να δουλέψει καλά όλη η ομάδα και να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ όλων μας”.

Για την πρώτη του εμπειρία το εξωτερικό είπε: “Νιώθω καλά εδώ, είναι μεγάλη πρόκληση γιατί πρώτη φορά βγαίνω έξω από την χώρα μου. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά”.

Ρωτήθηκε για το Νο 8 που επέλεξε και απάντησε: “Τα τελευταία έξι χρόνια φορούσα το Νο 8 γι’ αυτό και το επέλεξα ξανά”.

To Top