ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιντέγε: Οι φήμες για το μέλλον του και η πρόταση του Άρη…

Ο Μπράουν Ιντέγε αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Θοδωρή Καρυπίδη το προηγούμενο καλοκαίρι για την ενίσχυση της επίθεσης του Άρη, με τον ισχυρό άνδρα των “κιτρινόμαυρων” να καταβάλλει την δική του προσπάθεια και φέτος, προκειμένου να τον κρατήσει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Νιγηριανού επιθετικού ολοκληρώνεται με το πέρας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη για την σεζόν 2019/20 και ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του.

Αρχικά, κυκλοφόρησε (κυρίως από ελληνικές πηγές) πως ενδιαφέρεται για την απόκτησή του η Νότιγχαμ Φόρεστ και έπειτα ανέλαβαν δράση τα τούρκικα ΜΜΕ. “Επαιξε” σχεδόν για όλες τις κορυφαίες ομάδες της γειτονικής χώρας, από Γαλατάσαράι και Φενέρμπαχτσέ μέχρι Μαλάτιασπορ.

Προς το παρόν, καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα χέρια του Νιγηριανού επιθετικού που να τον ικανοποιεί, ενώ μία φορά ο μάνατζέρ του και μία ο ίδιος (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Άρης) φρόντισαν να διαψεύσουν πως ζήτησαν συμβόλαιο 2 εκ. ευρώ από την Γαλατάσαράι και πως “εκλεισε” σε άλλη ομάδα, αντίστοιχα.

Το αν ο μάνατζέρ του έχει συμφωνήσει σε πρόταση ομάδας, όπως γράφουν εδώ και δύο εβδομάδες στην πατρίδα του την Νιγηρία, από ομάδα των οποίων τα στοιχεία είναι ακόμα άγνωστα, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Η επιθυμία του Καρυπίδη να παραμείνει ο έμπειρος επιθετικός είναι δεδομένη. Οπως και των Ένινγκ-Χαριστέα, καθώς είναι επαγγελματίας στο 100% και έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο. Συν τις άλλοις, αγωνιστικά, η σημασία της παρουσίας του στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, γινόταν εμφανής όταν… έλειπε!

Το συμβόλαιό του για την φετινή σεζόν είναι κοντά 500.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους). Με διαφορά το μεγαλύτερο στην ομάδα. Η πρόταση του Άρη για την επόμενη σεζόν, δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα κατά πολύ τις 300.000 ευρώ και όποια μπόνους επίτευξης στόχων προστεθούν. Χρήματα τα οποία σίγουρα ο Ιντέγε, θα μπορέσει να βρει και στο εξωτερικό.

Η τελική απόφαση ανήκει εξ΄ολοκλήρου στον 31χρονο φορ που δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο παραμονής στον Άρη, ακόμα και με λιγότερα χρήματα. Άλλωστε το περιβάλλον τον βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο, όπως και το γεγονός πως οι “κιτρινόμαυροι” είναι συνεπείς μαζί του στο οικονομικό, ενώ η ομάδα πέτυχε τον στόχο της Ευρώπης για την επόμενη σεζόν. Γι αυτό και πρώτα θα περιμένει την επίσημη πρόταση του Άρη κι έπειτα θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Το σίγουρο είναι πως ο Άρης έχει τις πιθανότητές του, προετοιμάζεται για το plan b (αρκεί βέβαια να γίνει άρση του ban) εφόσον ο Ιντέγε αποφασίσει να αποχωρήσει, όμως έχει ως προτεραιότητά να κάνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και την επόμενη σεζόν.

To Top