ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι τελευταίες εξελίξεις στις συζητήσεις Άρη-Ματίγια

Εξ΄αρχής για τον Άρη, οι παραμονές των Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια ήταν προτεραιότητες ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά τον Ισπανό μέσο, ο Άρης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τελειώσει θετικά η ιστορία και να παραμείνει στην ομάδα.

Η αρχική διαφορά των δύο πλευρών, ήταν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου με τον Άρη να καταθέτει στην πρόταση του για έναν χρόνο με οψιόν αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα, με τον εκπρόσωπο του Ματίγια να ζητά κλειστό διετές.

Η πρόταση του Άρη φαίνεται να περνάει, καθώς με την παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ κι επίσημα θεωρείται δεδομένο από την στιγμή που ήταν και δική του επιλογή πως ο Ματίγια θα συνεχίσει έχει βασικό ρόλο στην ομάδα. Άρα εύκολα θα “πιάσει” το όριο συμμετοχών που θα μπει στο συμβόλαιό του, ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Πλέον, παρατηρείται μία διαφορά όμως στο οικονομικό. Όχι γιατί η αρχική πρόταση δεν ικανοποιούσε θετικά τον Ισπανό, αλλά γιατί ο μάνατζέρ του παρουσίασε μία πρόταση για τον ποδοσφαιριστή του, καλύτερη από αυτή του Άρη στο οικονομικό σκέλος.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι διατεθειμένοι να κάνουν υποχωρήσεις στο οικονομικό, να ανεβάσουν δηλαδή την προσφορά τους για να να καλύψουν την διαφορά. Ωστόσο, για να επέλθει η οριστική συμφωνία, θα χρειαστεί να κάνει αμοιβαίες υποχωρήσει και η πλευρά του Ισπανού μέσου.

To Top