ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο χειρισμός της ΠΑΕ Άρης στο… ψαλίδι των συμβολαίων και τα μπόνους στόχων που προκάλεσαν ικανοποίηση

Ικανοποιητικές είναι οι πρώτες αντιδράσεις, στην κουβέντα που έγινε χθες, ανάμεσα στους διοικούντες του Άρη και τους ποδοσφαιριστές για τις μειώσεις στα φετινά τους συμβόλαια.

Οι παίκτες της ομάδας ενημερώθηκαν για το… ψαλίδι που θα γίνει από την ΠΑΕ στις εναπομείνασες απολαβές τους για φέτος, καθώς είναι μονόδρομος για την βιωσιμότητα, από την στιγμή που υπέστη σημαντική οικονομική ζημιά, εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως ενημερώσαμε και χθες (Θυμηθείτε πατώντας ΕΔΩ) από πλευράς Άρη έγιναν γνωστές κάποιες σκέψεις και αποφάσεις, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν από σήμερα κι έπειτα, καθώς θα γίνουν ξεχωριστά ραντεβού με τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Εξ΄αρχής, ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι συνεργάτες του είχαν αποφασίσει για το πως θα χειριστούν την συγκεκριμένη υπόθεση. Αναγνώριζαν πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος πέρα από τις μειώσεις (όπως γίνεται σε κάθε ομάδα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό), ωστόσο σκέφτηκαν μία εναλλακτική που θα άφηνε και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες.

Με την επίτευξη των στόχων του ο Άρης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αυτομάτως οι παίκτες θα πάρουν πίσω με την μορφή μπόνους, όσα χρήματα θα μειωθούν από τα συμβόλαιά τους.

Ένα επιπλέον κίνητρο, πέρα απ΄όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν, για να προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι παίκτες, ώστε μείνουν στο τέλος της σεζόν απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

 

To Top