ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιντζίδης: “Ο κόουτς πιστεύω ξέρει ποιοι θα μείνουν και την επόμενη σεζόν…”

Ο Χρήστος Ιντζίδης ήταν ο δεύτερος “κιτρινόμαυρος” που μίλησε στη χθεσινή media day, αναφερόμενος τόσο στη φετινή αγωνιστική περίοδο, όσο και στην επόμενη:

Για το κίνητρο των τελευταίων αγώνων;

«Το έχουμε ξαναπεί ότι θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Όσο για το κίνητρο…το κίνητρο είναι ότι είμαστε Άρης, κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και να προσφέρουμε ωραίο ποδόσφαιρο, ωραίο θέαμα στους οπαδούς μας».

Για το αν βοηθάει η μαθηματική άνοδος στο να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο;

«Σίγουρα η μαθηματική γνώση ότι ο στόχος επετεύχθη, βοηθάει στο να παίξουμε πιο ωραίο ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να το δείξουμε στα τελευταία 5 παιχνίδια».

Για το αν ήξερε ότι με που ερχόταν στον Άρη θα εξασφάλιζε τόσο γρήγορα την φανέλα του βασικού;

«Αυτό είναι στον προπονητή, όποιος του έχει δείξει ότι μπορεί να παίζει καλά στα παιχνίδια, φαίνεται ότι ανταμείβεται. Όλοι προσφέραμε στο να τελειώσει το μαρτύριο αυτό όπως και πέρσι δηλαδή να ανέβει ο Άρης στην Β’ εθνική και περιμένουμε να πάνε όλα καλά μέχρι του χρόνου».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται βασικός και αμυντικός της ομάδας και δεν έχει πάρει ούτε μια κάρτα;

“Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει καλή λειτουργία γενικά και βγήκα αυτό το στατιστικό”.

Για το αν τα τελευταία 5 παιχνίδια θα συμβάλλουν στην δημιουργία του κορμού της ομάδας για την επόμενη χρονιά;

“Κάθε παίχτης αγωνίζεται σε όλους του αγώνες της χρονιά για δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι μόλις 5 παιχνίδια μπορούν να δείξουν ποιος αξίζει να βρίσκεται ή όχι σε μια ομάδα, ο προπονητής βλέπει τους αγώνες ενός ποδοσφαιριστή όλη τη σεζόν. Εγώ πιστεύω έχει ήδη συμπεράνει ποιος κάνει και ποιος όχι για την επόμενη χρονιά και δεν θα περιμένει τα τελευταία 5 παιχνίδια για να αποφασίσει».

 

Για τον Κυριάκο Μαζουλουξή που αγωνίζεται στην ίδια θέση μαζί του;

«Όλοι στις προπονήσεις δουλεύουν για να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν στον αγώνα, από εκεί και πέρα ατομικά για τον Κυριάκο και αυτός δουλεύει καθημερινά όπως και όλοι και κάποια μέρα θα πάρει την ευκαιρία του.»

 

To Top