Ιογενή μυοκαρδίτιδα ο Ολαϊτάν!

Ιογενής μυοκαρδίτιδα (σ.σ. φλεγμονή του μυοκαρδίου). Αυτή είναι η πρώτη διάγνωση για τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος λιποθύμησε στη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και έπεσε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό προέκυψε μετά τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» στο νοσοκομείο Metropolitan, το βράδυ της Κυριακής (2/3). Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτό οφείλεται στην ένταση, στο στρες και στο άγχος στη διάρκεια του αγώνα και δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Οσο για το κολάρο που του τοποθετήθηκε μετά τον τραυματισμό του, αυτό οφείλεται στο ότι χτύπησε στον αυχένα πέφτοντας, ωστόσο οι εξετάσεις δεν δείχνουν κάποιο πρόβλημα. Ηδη ο Ολαϊτάν νιώθει καλύτερα και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, την Δευτέρα (3/3) θα πάρει εξιτήριο.

Καθησυχαστικός ήταν ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος σε επικοινωνία που είχε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 μαζί του σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν.

Όπως αναφέρει ο παίκτης των ερυθρολεύκων βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν τεκμηριώνεται σαφή παθολογία.

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Ολαϊτάν. Η καρδιακή λειτουργία του είναι μια χαρά. Βρισκόμαστε στη φάση του πλήρους ελέγχου. Υποβάλλεται σε πλήρη και λεπτομερή εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο», ανέφερε –αρχικά- ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

«Δεν τεκμηριώνεται σαφή παθολογία. Ίσως η βασική αιτία να είναι μία ίωση που ταλαιπωρούσε τον ποδοσφαιριστή», κατέληξε ο κ.Θέος.

To Top