Το μετέωρο βήμα του Σούλη…

Η άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησαν απέναντι στον ΟΦΗ και το αρνητικό αποτέλεσμα που ουσιαστικά φέρνει ακόμη πιο κοντά τον Αρη στο “μοιραίο” έχουν κάνει πολύ πιο βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια.

Στις δηλώσεις τους στο συνδρομητικό κανάλι, Σουνάς και Οικονομόπουλος μπορεί να τόνισαν ότι ο Αρης θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του στα εναπομείναντα παιχνίδια, κάτι τέτοιο όμως με εμφανίσεις σαν αυτήν του Σαββάτου μόνο εύκολο δεν φαντάζει.

Οι παίκτες αναμένουν τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, το οποίο επηρεάζει άμεσα και το θέμα προπονητή.

Σε αναμονή για τις εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ βρίσκεται όπως είναι φυσικό και ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Ελληνας τεχνικός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και ο ίδιος αναχώρησε για την Αθήνα, προκειμένου να ηρεμήσει από την πίεση των τελευταίων ημερών.

Χθες κυκλοφόρησα φήμες ότι ακόμη και στην απόφαση να συνεχίσει η διοίκηση Σκόρδα, το θέμα του προπονητή είναι ανοιχτό! 

Στην περίπτωση, πάντως, που τελικά παραιτηθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Λάμπρος Σκόρδας ή προκληθεί μέσω Ειρηνοδικείου η αλλαγή διοικητικής σελίδας, το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν και ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρεται στο φιλικό περιβάλλον του προπονητής των «κίτρινων», ο Παπαδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι στην περίπτωση που του ζητηθεί να αποχωρήσει θα το πράξει άμεσα, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

 

To Top