Ισοπαλία στη Λεωφόρο αλλά πρόκριση για τον Παναθηναϊκό επί της Ντνίπρο (video)

«Ζορίστηκε» αρκετά, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ντνίπρο και με το ισόπαλο 2-2 στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», «σφράγισε» (με συνολικό σκορ 5-3) την πρόκρισή του στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα τον περιμένει η Μαρσέιγ.

Τα δύο γκολ του Αντράζ Σπόραρ, αποδείχθηκαν αρκετά για τους «πράσινους» που έκαναν τα… εύκολα-δύσκολα απέναντι στην Ντνίπρο και μολονότι προηγήθηκαν μόλις στο 15’, βρέθηκαν να… κυνηγούν στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απ’ τα γκολ των Ντόβμπικ (23’) και Σαράπι (54’).

Ο Σλοβένος φορ όμως, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του (από τρομερή ενέργεια του Φίλιπ Τζούριτσιτς) επανέφερε την ηρεμία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξασφάλισε με την πρόκρισή του την παρουσία του (μίνιμουμ) στους ομίλους του Europa League, ανεξαρτήτως της έκβασης των αγώνων του με τη Μαρσέιγ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Βιλένα (65’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (46’ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς (79’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (90’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (79’ Ιωαννίδης).

ΝΤΝΙΠΡΟ (Ολεκσάντρ Κούτσερ): Βόλινετς (36’ λ.τρ. Κιναρέικιν), Πάσιτς, Άνταμιουκ, Σάραπι (57’ λ.τρ. Σβάτοκ), Καπλιένκο (69’ Τάντσιουκ), Μπαμπένκο, Μπλάνκο, Μιροσνιτσένκο, Πιχάλιονοκ (69’ Κοχούτ), Ρουμπσίνσκι (69’ Χουτσούλιακ), Ντόβμπικ.

To Top