Ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι της Κ-17 (photostory)

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Κ-17 μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στην Σουρωτή, όπου οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι κατά διαστήματα αλλά τελικά αρκέστηκαν στο 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό, πάντως, τους διατηρεί στην κορυφή του Β’ ομίλου και τους δίνει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Οι νεαροί παίκτες του Τάσου Θέου, που είχαν την συμπαράσταση 300 φιλάθλων στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Λώλας» στην Σουρωτή, έκαναν άσχημο ξεκίνημα και βρέθηκαν να χάνουν από το 4′, όταν ο Πόζογλου έβγαλε την σέντρα και ο Ταουσιάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η μοναδική σημαντική ευκαιρία των -τυπικά γηπεδούχων- «κίτρινων» στο α’ ημίχρονο ήρθε στο 34′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φούσκα, που απέκρουσε δύσκολα ο Στρέζος. Τρία λεπτά αργότερα, στο 37′, οι παίκτες του Τάσου Θέου ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζήση, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε παράβαση.

Ο Άρης μπήκε πολύ βελτιωμένος στην επανάληψη, άγγιξαν την ισοφάριση στο 47′ με ωραίο φάουλ του Μπελούλη, το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, και κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στο 50′ με τον Λεμονή. Στην συνέχεια, οι μεγάλες φάσεις έλειψαν μπροστά στις δύο εστίες και η ισοπαλία διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, αποβλήθηκε ο Φούσκας για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στη διεκδίκηση της μπάλας, ενώ αντίθετα ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Κουλούρη του ΠΑΟΚ, ο οποίος απώθησε τον Μήτρου.

Μετά την ισοπαλία αυτή, Άρης και ΠΑΟΚ παραμένουν ισόβαθμοι στην κορυφή με 33 βαθμούς, αλλά οι «κίτρινοι» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους άλλες δύο φορές στο πλαίσιο του Β’ ομίλου, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι εκείνες που θα προκριθούν στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Θέος): Παπαδόπουλος, Μήτρου, Τσιπούρας, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Κιβρακίδης (46′ Μπελούλης), Λεμονής (84′ Μαρινόπουλος), Πασχαλίδης (21′ Φούσκας), Ιγνατίδης (72′ Βαρότσης), Βασιλούδης (64′ Βαλαής), Ζήση.
ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος): Στρέζος, Καραντάς, Κατσούμπας, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Κιόσε, Κουλούρης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος, Ταουσιάνης, Πόζογλου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/k17_paok1{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top