Ισοπαλία (2-2) για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης σε ματς 102 λεπτών

Mατς που είχε τα πάντα στην Λαμία εκτός από νικητή (2-2 με Αστέρα Τρίπολης). Τέσσερα γκολ, φάσεις στο VAR, ένταση, χαμένες ευκαιρίες και καθυστερήσεις 12 λεπτών!

Η Λαμία έκανε την ανατροπή με τα γκολ των Ντέλετιτς, Τσούκαλου αλλά ο Ριέρα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατάφερε στο 78′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι να σκοράρει για την ομάδα του και να της δώσει το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 41’ σε σέντρα του Ριέρα ο Αντέτζο βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ο Τσαγκαράκης καταλόγισε αμέσως το πέναλτι και ο Μπαράλες ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο, αλλά στο 50′ ήρθε η «απάντηση» για τους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα στο 56′, αλλά σε μία φάση που… ξεκίνησε 6 λεπτά πριν. Τότε ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Μουνάφο επί του Ντέλετιτς, αλλά από το VAR του ζήτησαν να δει εκ νέου τη φάση, τόσο για το αν υπήρχε παράβαση, όσο και για το αν ήταν εντός ή εκτός περιοχής. Υστερα από σχετική εξέταση ο κρητικός ρέφερι υπέδειξε εκ νέου την άσπρη βούλα ) και στο 56′ ο Σέρβος εξτρέμ της Λαμίας ισοφάρισε από τα 11 βήματα σε 1-1.

Στο 66′ οι γηπεδούχοι έφεραν «τούμπα» τον αγώνα, όταν ο Τσούκαλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων και με συρτό σουτ τους έδωσε αέρα ενός γκολ. Αυτόματα ο Αστέρας βγήκε μπροστά. Ο Ράσταβατς «φρέσκαρε» τα άκρα του και στο 78′ η ομάδα του έφτασε στην ισοφάριση με τον Ριέρα.

To Top