Νίκη (0-2) επί της Νιουκάστλ και προσωρινή κορυφή για την Τσέλσι

Από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος συνέχισε η Τσέλσι καθώς κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Σεντ Τζέιμς Παρκ, επικρατώντας της Νιουκάστλ με 2-0. Πέμπτη νίκη σε εννέα ματς για τους «μπλε».

Εστω και προσωρινά η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, μετά από αυτό το τρίποντο «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League πιάνοντας στους 18 βαθμούς την Λέστερ και την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει με άλλον αέρα στο ντέρμπι του Λονδίνου, με την Τότεναμ.

Τα γκολ των Λονδρέζων σημείωσαν οι Φερνάντεζ με αυτογκολ στο 10’ και Έιμπραχαμ στο 65’. Στο πρώτο γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Τσίλγουελ πάνω στον αμυντικό τους, ωστόσο μετά κι από χρήση VAR διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε κάποια παράβαση.

Νιουκάστλ (3-4-2-1): Ντάρλοου, Μανκίγιο (65′ Αλμιρόν), Κλαρκ, Λασέλς (46’ Σαρ), Σερ, Φερνάντες,  Λιούις, Σ. Λόνγκσταφ, Σεντ-Μαξιμέν (74’ Κάρολ), Χέιντεν, Ζοέλιντον.

Τσέλσι (4-2-3-1): Μεντί, Τζέιμς, Ζουμά, Ρούντιγκερ, Τσίλγουελ (83’ Έμερσον), Καντέ, Κόβασιτς, Ζίγιεχ (87’ Ζιρού), Μάουντ, Έϊμπραχαμ, Βέρνερ (75’ Χάντσον Οντόι).

To Top