Ισοπαλίες σε Λειβαδιά και Τρίπολη

Με την όγδοη μεταξύ τους ισοπαλία και μάλιστα με το σκορ που εμφανίζεται πιο συχνά, το 1-1, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος. Σε ένα χορταστικό ματς, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα σταμάτησαν στο εντυπωσιακό 3-3 αποχαιρετώντας με αγγλικό σκορ τη σεζόν με τους Βοιωτούς να αποχαιρετούν και τυπικά την Stoiximan Super League.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το αδιάφορο βαθμολογικά ματς της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των play-outs, στο «Θ. Κολοκοτρώνης», μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου. Οι δύο ομάδες που είχαν εξασφαλίσει ήδη την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία, «έβγαλαν» την αγγαρεία με ένα 90λεπτο που είχε γκολ και φάσεις, έστω και αν αμφότερες… άργησαν να πάρουν μπρος. Τελικά, τόσο ο Αστέρας όσο και ο Ατρόμητος θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, ωστόσο έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ.

Σκόρερ ο νεαρός Κωστέας με κεφαλιά στο 43΄για τον Αστέρα, ενώ ισοφάρισε ο Ατρόμητος στο 54 με τον Κουέν.

Αγγλικό σκορ στη Λειβαδειά

Σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι Λεβαδειακός και ΠΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 σε έναν αγώνα με φοβερή εξέλιξη, όμορφα γκολ και πολλές ανατροπές στο αντίο των Βοιωτών στη Super League.

Φοβερές διακυμάνσεις στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό να προηγείται με το γκολ του Γιαννιώτα και τον ΠΑΣ Γιάννινα να τα φέρνει τούμπα σε τέσσερα λεπτά τον Κόντε και τον Ροσέρο, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο με τον Τσάπρα. Ο Βρακάς με φανταστικό φάουλ έβαλε μπροστά τον Λεβαδειακό στο 78′ με τον Παμλίδη δύο λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

To Top