Καταιγιστική Ντόρτμουντ, παραμένει σε τροχιά κορυφής

Με ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, η Ντόρτμουντ έκανε φύλλο και φτερό την Γκλάντμπαχ (5-2) και εξακολουθεί να αναπνέει στον σβέρκο της Μπάγερν Μονάχου.
Όσο βρισκόταν στην κορυφή, το άγχος έκανε τους παίκτες της να βλέπουν την εστία σαν… κουμπότρυπα. Τώρα που κυνηγά, σκοράρει λες και ρίχνει βότσαλα στην θάλασσα.

Μετά την εξάρα επί της Βόλφσμπουργκ, η Ντόρτμουντ φιλοδώρησε με… ντόρτια την Γκλάντμπαχ και παραμένει στο -1 από την Μπάγερν Μονάχου δύο στροφές πριν το τέλος.

Ο καλύτερος παίκτης της Bundesliga στον δεύτερο γύρο έβαλε και πάλι την σφραγίδα του.

Ο Ντόνιελ Μάλεν άνοιξε το σκορ (5’) και έφτιαξε τα δύο γκολ του Σεμπαστιάν Αλέ (20’, 32’), ένα εκ των οποίων μπήκε από τον Γάλλο με καταπληκτικό τακουνάκι.

Κάπου ενδιάμεσα, ο Μπέλιγχαμ είχε σκοράρει από το σημείο του πέναλτι (18’), με τους Βεστφαλούς να ρίχνουν ρυθμό μετά το 4-0 του ημιχρόνου.

Τα πουλάρια πέτυχαν δύο γκολ της τιμής με πέναλτι του Μπενσεμπαϊνί (75’) και τιν Στιντλ (85’), όμως η Ντόρτμουντ είπε την τελευταία λέξη με τον Ρέινα (94’) σε ένα καταιγιστικό απόγευμα για την Ντόρτμουντ (5-2), που στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα ταξιδέψει στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και θα φιλοξενήσει την Μάιντς.

To Top