Κάζο της Μίλαν (2-0) από τη Σπέτσια (video)

Νέα απογοήτευση σε μερικές μέρες για την Μίλαν, η οποία ξεκούρασε παίκτες για τη ρεβάνς με την Ιντερ στο Champions League, ηττήθηκε με 2-0 από την Σπέτσια και έχασε το εισιτήριο για την 4άδα.
Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Ιντερ στα ημιτελικά του Champions League, οι Rossoneri απογοήτευσαν και στην Serie A. Ο Στέφανο Πιόλι έκανε ξανά rotation με το μυαλό στη ρεβάνς και την ελπίδα της ανατροπής και η ομάδα του παρότι είχε δύο δοκάρια έχασε από την Σπέτσια – που μάχεται για την παραμονή. Ετσι, η Μίλαν έμεινε εκτός 4άδας στο πρωτάθλημα 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε και η διαφορά από την 4η θέση είναι πιθανό να αυξηθεί στους 4 βαθμούς.

Στο 7’ η Μίλαν είχε δοκάρι με το σουτ του Τονάλι, σε μια φάση που ήταν η μοναδική καλή σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ στο 56’ αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού μετά την προσπάθεια του Ντίαθ και στη συνέχεια ο προπονητής τους με το σκορ στο 0-0 άρχισε να αποσύρει παίκτες με το μυαλό στο CL. Και τελικά το πλήρωσε. Στο 75’ μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Αμιάν πήγε στο δοκάρι και ο Βισνιέφσκι σκόραρε από κοντά άνοιξε το σκορ. Η Μίλαν δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 85’ με τρομερό φάουλ ο Εσπόζιτο έγραψε το τελικό 2-0 για την Σπέτσια που πήρε τεράστια νίκη και «βύθισε» τους Rossoneri.

 

To Top