ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: “Σε καλύτερη θέση ο Σαντίκου – Εχει πρόταση από Ελλάδα”

Ισπανικά δημοσιεύματα δίνουν μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του Αρμάντο Σαντίκου, όσον αφορά το μέλλον του στην Λεβάντε.

Δεν επιβεβαιώνουν πλέον πως ο 30χρονος φορ είναι στη λίστα των παικτών που η Λεβάντε θέλει να αποδεσμεύσει από το ρόστερ, ενώ κάνουν αναφορά και στο ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Εννοώντας τον Άρη, που τον έχει ως νο1 στόχο του για την επίθεση.

Το “superdeporte.es”, αναφέρει πως η Λεβάντε θέλει να προχωρήσει σε αποσυμφόρηση του ρόστερ, πριν προχωρήσει σε νέες προσθήκες, ωστόσο, κοιτάει αυτό να γίνει με τα “βαριά” συμβόλαια της ομάδας, για τους οποίους περιμένει προτάσεις.

Περιμένοντας τα αποτελέσματα της προετοιμασίας για τον Πεπέλου, ο Σαντίκου είναι σε καλύτερη θέση, λόγω των τερμάτων που πέτυχε στην Μάλαγα”, αναφέρει, αναλύοντας αρχικά για τους δύο δανεικούς που επέστρεψαν και στη συνέχεια τι περιμένει οικονομικά η Λεβάντε από πέντε ποδοσφαιριστές, χωρίς να είναι μέσα σε αυτούς ο διεθνής Αλβανός επιθετικός.

Η ιστοσελίδα “rtpa.es”, από την πλευρά της τονίζει: “Ο Σαντίκου που σκόραρε 13 γκολ με την Μάλαγα, έχει συμβόλαιο με την Λεβάντε μέχρι τον Ιούνιο  του 2021. Η ομάδα της Λεβάντε θέλει να βγάλει κέρδος από αυτόν, ενώ έχει μία πρόταση από ελληνικό σύλλογο”.

 

 

To Top