ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέγκο: Μεγάλος νικητής στον αγώνα της ζωής! Η κερδισμένη “μάχη” με τον καρκίνο…

Ο Άρης έχει στη λίστα του για την μεσαία γραμμή του Τζέιμς Τζέγκο, καθώς ο διεθνής με την Αυστραλία μέσος, θέλει να αποχωρήσει από την Αούστρια Βιέννης.

Η ιστορία της ζωής του συγκλονίζει. Και μία άγνωστη προς το ευρύ κοινό “μάχη”, την αποκάλυψε ο αδερφός του Λουκ, την περίοδο που έπαιξε ποδόσφαιρο στην νορβηγική, Floro SK, το 2017.

Όπως ο ίδιος είχε πει τότε στο “theworldgame.sbs.com.au”, για τον αδερφό του:

“Είχε λευχαιμία όταν ήταν περίπου 16, 17 χρονών. Ήταν προφανώς στο νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια δούλεψε σκληρά για το ξεπεράσει.

Έκανε προπόνηση στους Melbourne Knights χωρίς μαλλιά στο κεφάλι του και μετά πήγε στους μικρούς της Victory κι έπειτα στην πρώτη ομάδα.

Είναι μία τρελή ιστορία. Θυμάμαι πως όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, δεν ήταν γι αυτόν, ζήτημα ζωής ή θανάτου. Ελεγε απλά, πως ΟΚ, χρειάζεται να το ξεπεράσει για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ηταν πάντα θετικός άνθρωπος, από την αρχή όλου αυτού. Θυμάμαι επίσης που μια μέρα μπήκα στο νοσοκομείο και τον είδα να κάνει πους απς. Αλλά αυτός ήταν. Θετικός άνθρωπος και αποφασισμένος. 

Δεν χρησιμοποίησε ποτέ στη ζωή του την λευχαιμία ως δικαιολογία για κάτι. Και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως θα το κέρδιζε όλο αυτό και θα κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα…”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Top