Ιστορικό το Φούλαμ-Μπέρνλι: Σφυρίζει για πρώτη φορά στην Premier League γυναίκα διαιτητής!

Iστορικής σημασίας είναι η αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπέρνλι στο «Craven Cottage», καθώς σε αυτή σφυρίζει για πρώτη φορά από συστάσεως του αγγλικού πρωταθλήματος γυναίκα διαιτητής.

Σημαντική αναμέτρηση διεξάγεται αυτή την ώρα στο «Craven Cottage» ανάμεσα σε Φούλαμ και Μπέρνλι στο πλαίσιο της 18η αγωνιστικής της Premier League!
Βλέπετε το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται μόνο στο βαθμολογικό κίνητρο των δυο ομάδων, αλλά και στη διαιτησία του ματς! Και αυτό γιατί την αναμέτρηση διευθύνει η 40χρονη, Ρεμπέκα Γουέλς!

Η Αγγλίδα διαιτήτρια, μόνο άπειρη δεν είναι καθώς σφυρίζει από το 2010 και γίνεται η πρώτη γυναίκα που ηγείται διαιτητικής ομάδας σε αγώνα Premier League στην ιστορία!
Μάλιστα η Γουέλς είναι αρκετά δραστήρια καθώς η βασική της ενασχόληση είναι η διοίκηση επιχειρήσεων. Aξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Νοέμβριο, σφυρίζοντας σε αγώνα για την 1η κατηγορία του πρωταθλήματος γυναικών της Αγγλίας, ανάμεσα στη Μπέρμιγχαμ και τη Σέφιλντ Γουένστντεϊ δέχθηκε σεξιστική επίθεση από δυο 17χρονους οπαδούς οι οποίοι συνελήφθησαν ακαριαία από τις Αρχές!

To Top