Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Της έριξε δύο “σφυριές” σε έξι λεπτά και μπήκε σε τροχιά Ευρώπης

Η Γουέστ Χαμ λύγισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με δύο γκολ σε έξι λεπτά και εκτελεστές τους Μπόουεν και Κούντους. Οι Λονδρέζοι ανέβηκαν στην έκτη θέση και είναι σε τροχιά Ευρώπης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε μακριά από τις νίκες στην Premier League για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τα σφυριά να προσπερνούν τους κόκκινους διαβόλους στη βαθμολογία μετά από αυτό το τρίποντο.

Τα χρυσά γκολ για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πέτυχαν ο Μπόουεν στο 72ο λετπό και τον Κούντους έξι λεπτά μετά, με τον Πακετά να πιστώνεται και τις δύο ασίστ.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με λίγες καλές φάσεις. Οι κόκκινοι διάβολοι έχασαν τη σημαντικότερη ευκαιρία τους στο 39ο λεπτό με τον Γκαρνάτσο να μην μπορεί να εκτελέσει μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο για να σκοράρουν και πέτυχαν τα δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών, καθαρίζοντας το τρίποντο.

Μετά το 78ο λεπτό η Γιουνάιτεντ πάλεψε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 20 να παραμένει μέχρι το τέλος. Η Γουέστ Χαμ με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην έκτη θέση έχοντας 30 βαθμούς και η Γιουνάιτεντ έμεινε στους 28.

To Top