Τα χρήματα που θα κερδίσει ο Λουίς Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λουίς Σουάρες θα συνδεθεί ξανά με τους πρώην συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Αυτή τη φορά στο MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Σουάρες υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η συμφωνία είναι έναν χρόνο και ο σύλλογος του MLS θα έχει οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο.

Ο Ουρουγουανός φορ μετά την υπογραφή του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω αυτή τη νέα πρόκληση με την Ίντερ Μαϊάμι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και είμαι έτοιμος να εργαστώ για να κάνω πραγματικότητα το όνειρο να κερδίσω περισσότερους τίτλους με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο . Είμαι αισιόδοξος για το τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί με την κοινή μας φιλοδοξία».

Ο 36χρονος παίκτης μετακομίζει στη Φλόριντα, έπειτα από μια καλή σεζόν στη Βραζιλία με την Γκρέμιο, στην οποία σημείωσε 19 γκολ και έδωσε 11 ασίστ.

«Θα δώσω τα πάντα για να φέρω χαρά σε αυτούς τους υπέροχους θαυμαστές για τους οποίους έχω ακούσει τόσα πολλά, όσο θα φοράω τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι κι ανυπομονώ να συναντηθώ με υπέροχους φίλους και παίκτες. Ανυπομονώ επίσης να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Σουάρες με την ομάδα της Αμερικής δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημα, υπάρχουν ορισμένες αναφορές.

Ο διεθνής επιθετικός της Ουρουγουάης θα λάβει βασικό μισθό περίπου 1,7 εκατ. δολαρίων συν εγγυημένη αποζημίωση, όροι παρόμοιοι με το συμβόλαιο που ο Μπουσκέτς υπέγραψε με την Ίντερ Μαϊάμι το καλοκαίρι.

Ωστόσο, το συνολικό ετήσιο πακέτο θα μπορούσε να είναι αξίας έως και 10 εκατομμυρίων δολαρίων, εφόσον ληφθούν υπόψη ορισμένοι άλλοι παράγοντες, όπως μπόνους για επίτευξη συγκεκριμένου αριθμού γκολ.

To Top