Ιστορικό χαμηλό στο Λαμία-Απόλλων: Στο 1,40 το «Χ»!

Στα… τάρταρα έχουν ρίξει οι μπουκ την ισοπαλία στη σημερινή αναμέτρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία κυμαίνεται κατά μ.ο. στο 1,40!

Το πρωτάθλημα της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ ξεκινά εκ νέου και στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει μεταξύ άλλων το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης είναι μεγάλο, ωστόσο εντύπωση προκαλούν οι στοιχηματικές αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα.

Με βάση λοιπόν τις εκτιμήσεις των εταιρειών σε θέση απόλυτου φαβορί είναι η ισοπαλία, με μέσο όρο αποδόσεων το 1.40. Ενδεικτικά, υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν το «χ» ως τελικό αποτέλεσμα σε τιμές ακόμα και 1.27 μολονότι στα «χαρτιά» οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς ώστε να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την «διακεκαυμένη» ζώνη.

Θυμίζουμε ότι Λαμία και Απόλλων Σμύρνης ισοβαθμούν στους 25 πόντους, με την Κέρκυρα αυτήν την στιγμή να έχει 21 βαθμούς όντας εντός της «ουράς», με τους Φαίακες να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Δευτέρα (16/4, 19:30) τον Ολυμπιακό.

Δείτε τις αποδόσεις για το παιχνίδι στο «ΔΑΚ Λαμίας»: 

To Top