Σηκώνει στις πλάτες του την Ελλάδα!

Μια σημαντική αγωνιστική πρόκληση έχει μπροστά της η εθνική ομάδα του Kick Boxing, η οποία θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας σε αγώνες, που θα γίνουν σήμερα στο Μάιντς στην «Eleganz Veranstal Τungs Saal».

Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια είναι το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ Άρη.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του «κιτρινόμαυρου» τμήματος τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, ήρθε η ώρα να σηκώσει στις πλάτες του την Ελλάδα(!), αποτελώντας τη βάση της ομάδας, που θα κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία και η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους αποψινούς διεθνείς αγώνες.

Άλλωστε μιλάμε για ένα τμήμα, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει πολλούς αθλητές και στο ενεργητικό του έχει καταγεγραμμένες σημαντικές επιτυχίες.

Στους αγώνες ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα (πρόκειται για μια διοργάνωση του «GFS») τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν 10 καταξιωμένοι μαχητές.

Πρόκειται για τους Αλέξη Μεχζιάν (-57κ.), Μάγκλι Μπένγκου (-63,5κ.), Γιάννη Παπαϊωάννου (-65κ.), Βασίλη Σαραπτσή (-67κ.), Κατερίνα Τάζη (-72κ.), Μιχάλη Σαμλίδη (-70κ.), Χρήστο Τσιρικούδη (-72,5κ.), Χρήστο Αβραμίδη (-75κ.), Φέλιξ Πολιανίδη (+95κ.) και Σταύρο Ζαφείρη (-82κ.).   

Επίσης μεγάλη τιμή για το Σύλλογο είναι ότι υπεύθυνος για τον σχηματισμό της ομάδας ήταν ο αρχιπροπονητής του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ Άρη και «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών, Στέλιος Σκέμπης, που μαζί με τον Νίκο Κονδυλάκη, ο οποίος –με τη σειρά του- έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Kick Boxing και στο βιογραφικό του έχει σημαντικές επιτυχίες, θα κληθούν να οδηγήσουν τους Έλληνες διεθνείς στο δρόμο των επιτυχιών.

Να σημειωθεί τέλος ότι στους αγώνες έχει προσκληθεί να δώσει το παρών και ο κορυφαίος Έλληνας κίκμποξερ, Μιχάλης Ζαμπίδης.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Ο «αφανής ήρωας», ένας άνθρωπος που στηρίζει και βρίσκεται ενεργά  δίπλα στο τμήμα Kick Boxing του ΑΣ Άρη είναι ο Γιώργος Λαζαρίδης και η εταιρεία του «Kurier- und Zustelldienst Glouftsi GmbH».

Ο μεγάλος χορηγός του τμήματος θα είναι αρωγός και στον αγώνα, που θα δώσουν απόψε οι Έλληνες διεθνείς κόντρα στους Γερμανούς.

Το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ ευχαριστεί τον κ. Λαζαρίδη για τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή του.

 

To Top