Ισόπαλες οι κορασίδες

Ισόπαλες 2-2 ήρθαν οι κορασίδες του Άρη με το τμήμα junior της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου σε παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το πρωί στα γηπεδάκια του Ντίνου Κούη στον Εύοσμο. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει για 30 λεπτά λόγω του ότι οι υπεύθυνοι του γηπέδου στον Εύοσμο καθάριζαν τον αγωνιστικό χώρο γιατί είχε πολύ νερό, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης από το πρωί.

Όπως ενημέρωσε η επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook: «Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της Δόξας να προσπαθεί να βάλει γκολ, αλλά όλες τις φάσεις που δημιούργησαν τις απέκρουσε η τερματοφύλακας του Άρη, η Χριστιάνα Βήκα και κάποιες φάσεις της έκοψε η αμυντικός των ‘κίτρινων’, Δήμητρα Παρούση πριν να γίνουν απειλητικές προς την εστία του Άρη.

Στην συνέχεια, η Δήμητρα Παρούση στο 10′ της αναμέτρησης έκανε το 1-0 με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ,το οποίο κέρδισαν οι κίτρινες ύστερα από χέρι ενός αντιπάλου αμυντικού.

Και στο 15′ της αναμέτρησης οι κίτρινες προηγούνται στο σκορ με 2-0,ύστερα από βολέ της τερματοφύλακας, της Χριστιάνας Βήκα οπού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα της Δόξας.

Όμως στο 20′ της αναμέτρησης η Δόξα μείωσε το σκορ σε 2-1,όπου ήταν το σκορ του ημιχρόνου, και ξανά μπήκε στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα η Δόξα και στο 30′ της αναμέτρησης ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2,ύστερα από μια αδράνεια της άμυνας και της τερματοφύλακας των ‘κίτρινων’, της Χριστιάνας Βήκα.

Στη συνέχεια του αγώνα οι κίτρινες προσπάθησαν να βάλουν γκολ και να πάρουν την νίκη και πιέσαν,σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο με πολύ νερό,με την Αθηνά Τσιάτσου,την Έλενα Σπούρα και την Δήμητρα Κρομύδα,αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη.Έτσι το σκορ έμεινε στο 2-2.

Στον αγώνα προπονήτρια αυτήν την φορά ήταν η Ρία Κολλήγα μαζί με την Μιχάελα Παράσχου,την προπονήτρια της ακαδημίας κοριτσιών του Άρη στα ανατολικά στην Θέρμη.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα, Παράσχου): Βήκα(Τ), Τζαρού, Κρομύδα, Παρούση,  Τσιάτσου (αρχηγός), Τσιλιμπή, Πολυχρονιάδου, Κιουρτσή, Σπούρα.

To Top