Ισόπαλος ο Άρης (1-1) με την… Toumba για την 4η αγωνιστική των ePlayoff2020

Ισόπαλος ο Άρης (1-1) με την… Toumba για την 4η αγωνιστική των ePlayoff2020 .

Οι έξι διεκδικητές του τίτλου (ανάμεσα τους και ο Άρης( θα παλέψουν ως το τέλος για την κατάκτηση της κορυφής μέσα από ένα σύστημα διεξαγωγής δέκα αγωνιστικών με παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, όπως ακριβώς τα Play off του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από έντεκα παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο προπονητής. Κάθε παίκτης από τον προσωπικό του χώρο επικοινωνεί μέσω ενδοεπικοινωνίας με την υπόλοιπη ομάδα για να γίνεται ο απαραίτητος συντονισμός και να τηρείται πιστά η τακτική που έχει δουλευτεί στις προπονήσεις.

Για πρώτη φορά μια διοργάνωση esports μεταδίδεται Live από τα μέσα μετάδοσης Novasports (WEB TV, YouTube, Facebook). Το τουρνουά διοργανώνεται από την VGL eSports με τα κανάλια Novasports να αποτελούν τον επίσημο μεταδότη.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες του σημερινού αγώνα:

Άρης eSports – Toumba eSports –
Κοσμαδάκης 25′
Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και η υπεροχή σε όλο τον αγώνα, δεν στάθηκαν αρκετά για να έρθει η νίκη στο ντέρμπι. Με γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Άρης “έφυγε” από το ντέρμπι μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το σκορ είχε ανοίξει για την ομάδα μας ο Κοσμαδάκης με προβολή από σέντρα του Χουζούρη
Επόμενη αγωνιστική για τα #ePlayoffs, Τετάρτη 22/4, απέναντι στον Panathinaikos

To Top