Χωρίς κατηγορία

Ιταλικά εγκώμια για Άρη, αναφορές στην ατυχία του Γιαννιώτα!

Με αρκετά κολακευτικά σχόλια για τον Άρη αναφέρθηκε ο ιταλικός ηλεκτρονικός τύπος, παρά την ήττα με 2-1 που γνώρισε πριν από λίγο στη Μόενα από την Φιορεντίνα.
Η σημερινή αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε ως παιχνίδι τακτικής, με τους Ιταλούς να προσπαθούν να παίξουν την μπάλα χαμηλά, και τους Έλληνες να αναζητούν τρόπους ώστε να “ξεκλειδώσουν” την αντίπαλη άμυνα με μπαλιές προερχόμενες κυρίως από το κέντρο.
 Μάλιστα, η ιστοσελίδα “fiorentina.it” τη στιγμή που οι “κίτρινοι” βρίσκονταν μπροστά στο σκορ έσπευσε να σχολιάσει: “Ο Άρης φαίνεται να είναι πιο μπροστά στην προετοιμασία και ίσως πιο δυναμικός και εκθαμβωτικός από τους “βιόλα”. Στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τον Γιόβετιτς οι Έλληνες χρησιμοποιούν αρκετά δυνατές μεθόδους, ενώ δείχνουν αρκετά επικίνδυνοι”.
 Τέλος, ως ιδιαίτερα άτυχο χαρακτηρίζουν τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποιος τραυματίστηκε στο γόνατο στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο νεαρός επιθετικός ήταν αυτός που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την ιταλική ομάδα απειλώντας σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Βιβιάνο.

Μάλιστα, η ίδια ιστοσελίδα (fiorentina.it), σε ανασκόπησή της για το σημερινό ματς, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Φιορεντίνα κερδίζει και το πέμπτο της φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Σίγουρα όμως, το τεστ αυτό κόντρα στους Έλληνες ήταν αυτό με τη μεγαλύτερη σημασία, αλλά και το πιο δύσκολο για όλους. Σήμερα είδαμε μία Φιορεντίνα, με θέληση να παίξει μπάλα στο χόρτο και αρκετή δύναμη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, δείχνοντας ότι έχει περισσότερο βάθος”.

To Top