Ο έλεγχος των “ρούκι”: O τρεις “μικροί” που ξεχωρίζουν

Την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα σε από τις μεγάλες κυρίες του ιταλικού ποδοσφαίρου είχαν σήμερα οι Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Δημήτρης Σουνάς και Παντελής Αντωνιάδης περνώντας ως αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στην Φιορεντινα.

Οι τρεις “μικροί” που επέλεξε ο Μάκης Κατσαβάκης, πρόσθεσαν έξτρα χρόνο συμμετοχής στον προσωπικό τους… αγώνα για μία θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, μετέχοντας στο σπουδαιότερο τεστ προετοιμασίας του Άρη επί ιταλικού εδάφους.

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του άτυχου Γιάννη Γιαννιώτα στο 55′, αναμβάλοντας την στελέχωση της “κίτρινης άμυνας”. Περνώντας μάλιστα σε ρόλο στόπερ, θέση την οποία ο ίδιος γνωρίζει καλά από την θητεία του στην Κ-20, έδειξε για μία ακόμα φορά καλά στοιχεία. Στα θετικά συγκαταλέγεται η πίεση που άσκησε επί του πρώτου σκόρερ των “βιόλα”, Ρόμουλο.

Ο Δημήτρης Σουνάς, αντικατέστησε τον Ηρακλή στο 59′ και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι μπορεί να “δέσει” με την επιθετική γραμμή της ομάδας, με χαρακτηριστική φάση την ασίστ του στον Κώστα Καζναφέρη στο 80′ του παιχνιδιού, η οποία έβγαλε τετ α τετ τον 25χρονο Αρτινό.

Ο αρχηγός της Κ-17, Παντελής Αντωνιάδης, που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 75′ αντί του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, είχε ίσως έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους, αναλαμβάνοντας το μαρκάρισμα του Τσέρτσι.

Οι τρεις “ρούκι”, όπως δείχνουν τα μέχρις στιγμής δεδομένα, είναι αυτοί που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάκη Κατσαβάκη, με τους Νταμαρλή και Σουνά να χρησιμοποιούνται και στα τέσσερα φιλικά τεστ του Άρη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι νεαροί μέσα στις επόμενες ημέρες να κληθούν από την διοίκηση της ομάδας για την υπογραφή του πρώτου τους επαγγελματικού συμβολαίου.

To Top