ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιωαννίδης: “Έσπασαν τα δεσμά γι αυτό επέστρεψα, εμπιστευόμαστε τον Γουλιέλμο

Μετά από περίπου δύο χρόνια, ο Γιάννης Ιωαννίδης πέρασε και πάλι το κατώφλι του Αλεξάνδρειου για να παρακολουθήσει αγώνα του Άρη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο “ξανθός” μίλησε στο Yellow Radio 92,8 για την σημασία της επιστροφής του.

“Έσπασαν τα δεσμά του Άρη, μετά από δυο χρόνια, γι αυτό κι επέστρεψα στο γήπεδο” είπε μεταξύ άλλων για να συμπληρώσει με νόημα: “Εμπιστεύομαι τον Γουλιέλμο, τον εμπιστευόμαστε γι αυτό βρέθηκα και στο γήπεδο. Πρέπει να έρθουν οι πράξεις και να υπάρχει ενότητα… Εχουμε να πούμε πολλά στο μέλλον”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον Λάσκαρη είπε:

Έφυγε ο Λάσκαρης και τελείωσαν τα δεσμά. Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Λάσκαρης είπα ότι δεν θα έρθω στο γήπεδο και αυτό γιατί είδα ότι θα έχει πρόβλημα ο Άρης. Γιατί να έχω συμμετοχή σε κάτι όταν ήξερα ότι το τέλος θα είναι κακό; Με τα δικά μου τα κριτήρια το κατάλαβα κατευθείαν. Τον μεγαλοποιούμε χωρίς λόγο, τελείωσε ο Λάσκαρης, τα πράγματα είναι απλά. Δεν έβλεπαν από την αρχή ότι κάνει κακό στον Άρη; Εγώ το είδα, πήγα στην άκρη και γλίτωσα.

Για τον κ. Γουλιέλμο είπε:

Όταν δύο άνθρωποι μιλάνε και δεν έχουν φωνή για να φωνάξουν ώστε να ακούσουν όλοι άρα είναι προσωπικό. Ο Άρης έχει μπασκετική πνοή. Τον ήξερα πριν από την εμπλοκή του στον Άρη, δεν θέλω να λέω πολλά λόγια για εμένα και τα λοιπά. Τον ήξερα και βοήθησε στο πρόβλημα. Ο Άρης για να βρει τον ρυθμό του πρέπει να είναι σωστός με την ονομασία του. Η μοναδική ονομασία του Άρη είναι “Αυτοκράτορας”.

Κάναμε μία μεταγραφή και ενισχύσαμε την ομάδα μας, αυτός ήταν ο Γιαννάκης, όλοι οι άλλοι είναι παιδιά τα οποία βγήκαν από τα σπλάχνα του Άρη.

Για τον αν επιστεύεται τον Δημήτρη Γουλιέλμο είπε:

Άμα δεν τον εμπιστευόμουν δεν θα καθόμουν δίπλα του. Κανείς δεν μπορεί να σηκώσει μόνος το βάρος, γιαυτό πάντα στη ζωή πρέπει να έχουμε ενότητες, βοήθειες και καθαρές δουλειές. Όταν γίνουν τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να είναι τότε θα φανεί και το αποτέλεσμα.

Για το αν θα έχει πιο ενεργό ρόλο στον Άρη είπε:

Αν τα πούμε όλα σήμερα τελειώσαμε. Θα δούμε.

Για το πως θα πρέπει να κινηθεί ο Άρης είπε:

Αν τα πούμε όλα τώρα θα τα ακούσουν και οι εχθροί μας. Άσε να μιλήσουμε εμείς που πρέπει για να δούμε ποιος είναι ο καλός ο δρόμος για να μη στραβοπατήσουμε και μετά θα τα πούμε με πράξεις και με λόγια αλλά πάνω απ’όλα με πράξεις.

Για το αν οργίστηκε όταν είχε ειπωθεί ο υποβιβασμός του Άρη είπε:

Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχε περίπτωση ότι θα πέσει ο Άρης. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πέσει, μόνο που το σκεφτόμουν αρρώσταινα.

Για τον κόσμο του Άρη είπε:

Ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο σε ένα παιχνίδι που δεν κινδύνευε ο Άρης πλέον ώστε να είναι ντέρμπι και εννοώ ότι άμα χάσεις κινδυνεύεις, άρα αυτός είναι η πρώτη δύναμη του Άρη, έχει τον μπασκετικό κόσμο που απέχει πολύ από τους μπασκετικούς κόσμους των άλλων συλλόγων. Έχει παιδεία ο Άρης και για τον λόγο αυτό όλα θα πάνε καλά.

 

To Top