«Ψήνεται» επιστροφή Αγουέρο αν φύγει ο Γκριεζμάν από την Ατλέτικο

Ραδιοφωνικός σταθμός στην Ισπανία έκανε λόγο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Αγουέρο στην Ατλέτικο Μαδρίτης αν αποχωρήσει ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Τα ΜΜΕ στη χώρα της Ιβηρικής θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Γάλλου επιθετικού στη Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι «ροχιμπάλνκος» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει πρόταση των Καταλανών για την απόκτησή του.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ σχετικά με τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γκριεζμάν είναι πολλά. Οι Άγγλοι έκαναν λόγο για τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος μάλλον δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι, ενώ το «Radio Marca» μετέδωσε την Τετάρτη ότι δεν αποκλείεται η επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αγουέρο αγωνίστηκε στην Ατλέτικο από το 2006, όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη αφήνοντας την Ιντεπεδιέντε, μέχρι το 2011, όταν πήρε μεταγραφή στους «Πολίτες».

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο ρεπορτάζ έχει γίνει και πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον 29χρονο Αργεντινό επιθετικό να είναι θετικός στην επιστροφή του στη Μαδρίτη.

To Top