Ιωαννίδης: “Ο κόσμος θέλει διαφάνεια”!

O υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης συμμετείχε και αυτός στο ραδιομαραθώνιο της Κοινωνίας Μελών για την ενίσχυση της ΠΑΕ Άρης.

«Έγιναν πάρα πολλά λάθη. Υπήρξε αδιαφάνεια και φτάσαμε σε ένα σημείο το οποίο είναι τραγικό. Πάντα αυτοί που θα βοηθήσουν είναι οι αγνοί, αλλά θέλουν διαφάνεια. Αυτό χρειάζεται η ομάδα. Αν γίνει οτιδήποτε άλλο, θα το πληρώσει το σωματείο” είπε μιλώντας στους 107,4 fm υπογραμμίζοντας ότι:

“Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό που κάνετε γιατί δίνετε στον καθένα τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του. Οι πραγματικοί μέτοχοι είναι οι φίλαθλοι. Τα σωματεία είναι ιδέες κα δεν εξαρτώνται από τα άτομα.

Από ότι έμαθα έγιναν συναντήσεις, μίλησαν και είπαν ότι έχουν έτοιμες προτάσεις, τις οποίες περιμένουν. Αυτά προχωρούν όταν οτιδήποτε ζητείται, ανταποκρίνεται άμεσα το σωματείο. Ότι και να γίνει από την πολιτεία όμως, θα πρέπει όμως να βρουν τα σωματεία τι τους αναλογεί για να πληρώσουν.

Το θέμα είναι και η πολιτεία να εισπράττει αλλά και να καταλάβουν τα σωματεία ότι μπορούν μέχρι ένα σημείο. Δεν γίνεται να πληρώνει συνέχεια ο κόσμος.

Ότι μπορεί κάποιος χωρίς να το λέει δυνατά, να βοηθήσει με ότι μπορεί να δώσει».

To Top