Φέρρης και Στυλιανού φώναξαν παρών!

Στην προσπάθεια της ενίσχυσης του Άρη συμμετέχουν όπως δήλωσαν και άλλοι δυο επώνυμοι, όπως είναι ο τραγουδιστής Θόδωρος Φέρρης και ο ηθοποιός Χριστόδουλος Στυλιανού.

«Πάντα όταν μας χρειάζεται η ομάδα πρέπει να είμαστε δίπλα. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι κρίσιμα. Δεν έχω στενή επαφή με το τι γίνεται, αλλά σε συζητήσεις που κάνω το καταλαβαίνω. Πρέπει να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Όποιος είναι Άρης πρέπει να δηλώσει παρόν με μπλούζες ή διαρκείας, ειδικά αυτή την εβδομάδα» είπε ο Φέρρης στον κιτρινόμαυρο ραδιομαραθώνιο, ενώ γα τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσει ο ίδιος είπε: «Μέχρι στιγμής στέλνω πολλά μηνύματα αλλά θα αγοράσω και δύο με τρία διαρκείας».

Από την πλευρά του ο Στυλιανού είπε: «Είμαστε ίσως οι μόνοι και οι πιο τυχεροί από όλους, δίνοντας τα τελευταία χρόνια το παράδειγμα. Οι εποχές που έδινε κάποιος χρήματα από την τσέπη του έχουν παρέλθει. Ότι κάνουμε το κάνουμε εμείς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από άλλους. Μόνοι μας πρέπει. Πρέπει οι 30.000 που κατέβηκαν στο ΟΑΚΑ να είναι μέλη στην ΚΜΑ. Να συσπειρωθούμε να μην μαλώνουμε και να είμαστε μια οικογένεια» ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχετικά με τον φορέα, λέγοντας:

«Είμαι στην ΚΜΑ από το ξεκίνημα της. Στηρίζω την προσπάθεια γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Κάθε χρόνο έχω διαρκείας και βλέπω την ομάδα δύο φορές τον χρόνο. Αγαπώ την ομάδα. Πιτσιρίκι στο Χαριλάου ήμουν. Έπαιρνα δύο λεωφορεία για να πάω στο γήπεδο. Δεν μπορώ να αφήσω αυτή την αγάπη. Είμαι Άρης.

Πρέπει όλοι να γίνουμε μέλη της ΚΜΑ. Δεν γίνεται διαφορετικά. Ας γίνουμε μια γροθιά. Το καλό του Άρη θέλουμε».

To Top