Κατσαβάκης: “Γίνεται υπερπροσπάθεια κόσμου και διοίκησης”!

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορούσε να λείψει από τον ραδιομαραθώνιο της κιτρινόμαυρης οικογένειας που γίνεται υπό την αιγίδα της ΚΜΑ για την κίτρινη ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μιλώντας στον “libero” από την Ιταλία, λίγο μετά την άφιξη της κιτρινόμαυρης αποστολής:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στους εμπνευστές σε αυτής της ιδέας, αλλά και σε αυτούς που την υλοποιούν. Εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της γενικής συστράτευσης και καλό είναι όλοι να βοηθήσουν γιατί η ομάδα χρειάζεται έστω και το ένα ευρώ.

Έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος θα βοηθήσει. Αυτό φάνηκε και στην πρώτη προπόνηση που κάναμε το Κλεάνθης Βικελίδης. Επίσης, θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και οι επιφανείς Αρειανοί, διότι σε αυτή την προσπάθεια δεν θα πρέπει να είναι αμέτοχοι».

Για τη σημασία της προσπάθειας είπε: «Θα υπάρξει μια σχέση ειλικρίνειας και είδα από τα παιδιά αντρίκια στάση. Αυτοί που έχουν μείνει είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το μεγαλείο του Άρη. Στην διοίκηση έχουν βάλει σαν σκέψη να μην ρίχνουν τους παίκτες. Τους έχουν βάλει σε ένα πλάνο. Υπάρχει καλή συνεργασία και μακάρι να συνεχιστεί και μέσα στη σεζόν.Διακρίνω μια υπερπροσπάθεια από τα παιδιά της διοίκησης και αυτή πρέπει να την στηρίξει και ο κόσμος».

Όσον αφορά το μήνυμα του ίδιου από την Ιταλία: «Να εμπιστευτούν και να αγκαλιάσουν πρώτα τη διοίκηση που κάνει μια αγνή και ατόφια προσπάθεια και βέβαια τους παίκτες. Οι μισοί είναι κάτω των 20 ετών. Αυτά τα παιδιά θέλουν το χειροκρότημα και την ζεστασιά του κόσμου για να μπορέσει να βρει η ομάδα τον αγωνιστικό της δρόμο».

Για το αν θα υπάρξουν άμεσα προσθήκες στο ρόστερ: «Περιμένουμε αφίξεις. Μίλησα με τη διοίκηση και πρώτα ο Θεός θα πάνε όλα καλά».

To Top