Ιωνικός – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Λύτρωση στο 87′ για τους Νικαιώτες με τον Σαλαζάρ

Με τον Σαλαζάρ να σκοράρει με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 1-0 του Ολυμπιακού για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση στην Νίκαια το απόγευμα της Δευτέρας (15/01) αποδείχτηκε ένα σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ του Ιωνικού και του Ολυμπιακού για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2, με τις δύο ομάδες να έχουν από λίγες τελικές και το ματς να κρίνεται λίγο πριν το φινάλε.

Ο παίκτης που έκρινε το ματς και προκαλεσε έκρηξη στις εξέδρες του γηπέδου της Νέαπολής και ενθουσίασε το κοινό των γηπεδούχων ήταν ο Σαλαζάρ, ο οποίος νίκησε στο 87ο λεπτό τον Παπαδούδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να γράψει το τελικό 1-0 και να εκτοξεύσει τον Ιωνικό στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά στο ματς, το πρώτο μέρος βρήκε τον Ιωνικό να είναι καλύτερος απέναντι σε έναν παθητικό Ολυμπιακό (χωρίς τελική σε αυτό το διάστημα) όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, έχοντας ως καλύτερες στιγμές το σουτ του Γιακουμάκη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδούδης και την προβολή του ίδιου παίκτη μετά από σέντρα του Τασούλη που έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να είναι εκείνος που πήρε τα ηνία όμως ούτε εκείνος μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις πέντε τελικές που δημιούργησε σε αυτό το διάστημα, για να έρθει μάλιστα το φινάλε και να βρει τον Ιωνικό να αξιοποιεί τη μοναδική τελική του στο δεύτερο μέρος, για να βρει δίχτυα με τη θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Σαλαζάρ και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη της ανόδου.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι (75′ Οικονομόπουλος), Τασούλης, Κάνσολα (61′ Σερπέζης), Ντάουντα, Γιακουμάκης (75′ Λινάρδος), Γκίνη (46′ Οικονομίδης), Σόουζα, Γκαρντάφσκι (61′ Σαλίνας), Ζάχαβι, Σαλαζάρ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα, Φαντιγκά (19′ λ.τ. Μαρίνος), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (73′ Μαυρουδής), Κουτσίδης, Κεραμίδαςς, Κεϊτά, Μουζακίτης, Κωστούλας, Αργυρίου.

 

 

To Top