ΟΦΗ: Ανακοίνωσε και τον Μπρεσάν

Μετά τον Μακάνα Μπάκου, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου στόπερ Ματέους Μπρεσάν ως το καλοκαίρι του 2025.

Στην ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφής που αναμενόταν προχώρησε ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά τον Μακάνα Μπάκου επισημοποίησε και την απόκτηση του Ματέους Μπρεσάν.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος στόπερ βρισκόταν στο Ηράκλειο για τα τυπικά καθώς είχε ήδη συμφωνήσει με τους Κρητικούς, οι οποίοι τον ανακοίνωσαν με συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Matheus Simonete Bressanelli “Bressan”, ο οποίος ανήμερα των γενεθλιών του υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Caxias do Sul της Βραζιλίας, μετρά συνολικά 131 συμμετοχές και τρία γκολ με τη φανέλα της Grêmio, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας κάτω των 23 ετών.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Juventude, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στις Flamengo (7 συμμετοχές), Penarol (14 συμμετοχές, 1 γκολ) και Avai (23 συμμετοχές), στο πρωτάθλημα MLS με την Dallas FC (63 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της κινέζικης Nantong Zhiyun (30 συμμετοχές).

Matheus καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!

To Top