Κάηκε η Μαδρίτη! (videos)

Δεκαοχτώ χρόνια ήταν πολλά… Για αυτό οι οπαδοί της Ατλέτικο το… έκαψαν χθες βράδυ, μετά το 1-1 με την Μπαρτσελόνα που τους χάρισε το πρωτάθλημα, μία εβδομάδα πριν διεκδικήσουν το πιο… βαρύ τρόπαιο, αυτό του Champions League.

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς. Οι 500 τυχεροί που βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» θα θυμούνται για πάντα αυτό το παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι ήταν σε καφετέριες και σπίτια πριν ξεχυθούν κατά χιλιάδες «πλημμυρίζοντας» τους δρόμους της Μαδρίτης.

Σημαίες, συνθήματα και άφθονη μπύρα «συνόδευαν» τους πανηγυρισμούς… «Μετά από 18 χρόνια πήραμε ξανά το πρωτάθλημα» έλεγε και ξανάλεγε ο Χαβιέρ Ρεκένο προσπαθώντας και εκείνος να πιστέψει την επιτυχία της ομάδας του, αποτινάσσοντας παράλληλα από πάνω του την κατάρα της γενιάς των… άτιτλων! «Η ιστορία μάς το χρωστούσε», πρόσθεσε ο 48χρονος οικονομολόγος.

 «Νιώθω ευτυχία. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο» σχολίαζε χαμογελαστή η 25άχρονη Φραν Μάρτιν που προσπαθούσε με το smartphone της να αποθανατίσει τις στιγμές. Μια 19χρονη φοιτήτρια, η Εσμεράλδα Μορένο είχε τυλιχτεί με την ερυθρόλευκη σημαία και η φίλη της, Σόνια Λουσέντο έλεγε: «Υποφέραμε πολύ, αλλά το αξίζαμε και το πήραμε».

Στους πανηγυρισμούς, αν και σε αναπηρικό καροτσάκι, ήταν και ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία οπαδούς της Ατλέτικο. Ο 87χρονος Πατροτσίνιο Σάντσεζ, που υποστηρίζει τους «ροχιμπλάνκος» από παιδί, είχε δίπλα του όλη την οικογένειά του και προσπαθούσε –μάταια- να κρύψει τη συγκίνησή του…

 

Πηγή: sentragoal.gr

To Top