Κάθετα αρνητικός ο Ιωαννίδης για Γκαγκάτση!

Ξεκάθαρη θέση κατά της επιστροφής του Βασίλη Γκαγκάτση στα κοινά της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και δη στην… προεδρία της ΕΠΟ, πήρε η κυβέρνηση διά του Γιάννη Ιωαννίδη!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο “soccerplus.gr” “στην συνάντηση που είχε την Τετάρτη 18/7 ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης με τον Βασίλη Χατζηαποστόλου, μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ και Νο 2 της παράταξης της οποίας φέρεται να ηγείται ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας που θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η συζήτηση πήγε στο όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση ο οποίος νοσηλεύτηκε στα νοσοκομεία Μετροπόλιταν και Ερρίκος Ντιναν με πρόβλημα στην μύτη, ο υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να εξέφρασε την αντίθεση στην προοπτική επανόδου του Γκαγκάτση λέγοντας ότι στο παρελθόν οι σχέσης αμφοτέρων δεν ήταν καλές και αναφερόμενος σε συγκεκριμένα παραδείγματα που τον έχουν προβληματίσει και συνέβησαν την περίοδο 07-08 όταν ο Γκαγκάτσης ήταν πρόεδρος στην ΕΠΟ και ο Ιωαννίδης Υφυπουργός Αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο συνεχίστηκαν οι ψυχροπολεμικές σχέσεις μεταξύ πολιτείας και ποδοσφαίρου που είχαν αρχίσει από το 2004 όταν είχε αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού ο Γιώργος Ορφανός και με νόμο που πέρασε το 2006 η ΕΠΟ κέρδισε το αυτοδιοίκητο, αλλά έχασε την οικονομική στήριξη από τα κρατικά ταμεία.

Όλα αυτά μέχρι το 2009 όταν ο Γκαγκάτσης υπό το βάρος δικαστικών εκκρεμοτήτων παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ και στη θέση του ανέλαβε ο Σοφοκλης Πιλάβιος και οι σχέσεις ΕΠΟ και πολιτείας αποκατασταθήκαν.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει συγκέντρωση της παράταξης Γκαγκάτση στην νότια Ελλάδα η οποία επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη 18/7 αλλά αναβλήθηκε λόγω της εισαγωγής του Γκαγκάτση στο νοσοκομείο.

Σε κάθε περίπτωση τα μηνύματα που λαμβάνει η συγκεκριμένη κίνηση που γίνεται στου κόλπους της ΕΠΟ, από την κυβέρνηση δεν φαίνεται να είναι καθόλου θετικά.

To Top