“Λαέ του Άρη εμείς θα σώσουμε τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μας”

Η προσπάθεια για την επιβίωση του Άρη δεν σταματάει ούτε το σαββατοκύριακο! Ο Super3 εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας πως διαθέτει τα κουπλονια της Κοινωνίας Μελών Άρη και προέτρεψε για άλλη μια φορά όλους τους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Η ανακοίνωση του Super3:

“O SUPER 3 ανακοινώνει ότι διαθέτει τα κουπόνια της Κ.Μ.Α για την ενίσχυση της ΠΑΕ. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές αδέρφια ο ΛΑΟΣ του ΑΡΗ παίρνει για μία ακόμα φορά την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ στις πλάτες του.

Το κάθε κουπόνι κοστίζει 10 ευρώ και πωλούνται από όλους τους συνδέσμους του SUPER 3 σε όλη την Ελλάδα 60 σημεία πώλησης από τους συνδέσμους της μεγάλης μας FAMILIAS και ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις δραστηριότητες που γίνονται για τη σωτηρία του ΑΡΗ μας με τα κουπόνια, τις μπλούζες που πωλούνται από τα γραφεία της Κοινωνίας , με τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ανακοινωθεί, με τα SMS γράφουμε : ΑΡΗΣ και το στέλνουμε στο 54526 και φυσικά με το μεγάλο μας στοίχημα που είναι να πουληθούν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Φυσικά τα λέμε και τη Δευτέρα 23/7 στο μεγάλο ραδιομαραθώνιο του LIBERO 107,4 για την ενίσχυση της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.

ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3”.

 

To Top