Κάθετα αρνητικός ο ΠΣΑΠ για τις 60 δόσεις!

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Κώστας Πούλιος σε σημερινές δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή η πρόταση για διακανονισμό οφειλών προς παίκτες σε 60 δόσεις, υπογράμμισε ωστόσο ότι υπάρχει διάθεση και κατανόηση για να βρεθεί μια λύση.

Οι δηλώσεις του Πούλιου έγιναν στο “NOVA Σπορ FM”: “Αυτή η ρύθμιση αφορά ομάδες όλων των επαγγελματικών κατηγοριών που λόγων της κακής διαχείρισης προηγουμένων ετών, έχουν χρέη. Η διάθεση των ποδοσφαιριστών είναι να διευκολύνουν τις ομάδες. Δεν είναι παράλογοι. Να βοηθήσουμε αλλά μέχρι ενός σημείου, όχι 60 δόσεις όπως ακούγεται. Δεν θα περάσει αυτό με τίποτα. Είμαστε συγκαταβατικοί αλλά κοιτάμε και τους παίκτες με τις προσφυγές, αλλά και εκείνους που αγωνίζονται αυτήν τη στιγμή. Με τη δημιουργία του Εγγυητικού Ταμείου που θα λειτουργήσει υπό την ΕΠΟ θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Θα μπουν χρήματα και από τη Σούπερ Λίγκα και από τη Football League και Football League 2 για να υπάρχει μια εξασφάλιση για τους ποδοσφαιριστές”.

Πρόσθεσε πως “μέχρι πριν μερικές μέρες ήμασταν πολύ κοντά και ήλπιζα πως θα τελειώναμε. Μετά το Δ.Σ όμως, πέσαμε από τα σύννεφα με αυτά που έλεγαν. Πλέον κρατάω μια επιφύλαξη μετά την πρόταση για τις 60 δόσεις από τη Σούπερ Λίγκα. Θα δημιουργηθεί πρόβλημα ειδικά με το θέμα με τις ομάδες που θα πέσουν στο Ερασιτεχνικό. Είμαστε αντίθετοι σε αυτό, αλλά δεν ζητήθηκε καν η γνώμη μας. Το θετικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν τις δυσκολίες ή ότι δεν φταίνε οι άνθρωποι που είναι σήμερα στις ομάδες και με αυτό το πνεύμα νομίζω πως θα βρούμε μια λύση”.

 

To Top