Τα ντέρμπι στο Κύπελλο κλέβουν την παράσταση

Ημέρα Κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη και η σημερινή με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα και μία πρόκριση που θα επουλώσει τις πληγές του. Το «τριφύλλι» φιλοξενείται απο τον Πλατανιά στα Χανιά στον επαναληπτικό του 2-1 και φυσικά με βάση τις εμφανίσεις των τελευταίων ημερών θα έχει δύσκολο έργο. Οι δύο σημερινές προτάσεις στο Ποδόσφαιρο έρχονται πάντως απο το Κύπελλο Ισπανίας και Ιταλίας.

Στα Μονά η Ρόμα υποδέχεται την Ίντερ για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου ημιτελικού του Κόπα Ιτάλια. Εμείς έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» για τη νέα ομάδα του Βασίλη Τοροσίδη σε απόδοση 1.95. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια και γενικά δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σήμερα αναμένεται να τα βρουν σκούρα κόντρα στη Ρόμα, την οποία αντιμετώπισαν βέβαια την Κυριακή και έφυγαν με το 1-1. Πάντως ο τεχνικός της Ρόμα, Ζεμάν τόνισε πως σήμερα η ομάδα του θα εμφανιστεί με πιο επιθετικό προφίλ και αποφασισμένη για την «καθαρή» νίκη.

Στις «Μπόμπες» έχουμε επιλέξει το 1Χ της Βαλένθια με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 2.31. Ακόμα ένα ζευγάρι που συναντήθηκε την Κυριακή με τη «βασίλισσα» να σκορπάει τις «νυχτερίδες» με 0-5. Φυσικά το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό καθώς είναι ο επαναληπτικός του 2-0 στο «Μπερναμπέου». Έτσι οι παίκτες του Βαλβέρδε θα μπουν δυνατά στον αγώνα με σκοπό το γρήγορο γκολ που θα κάνει το έργο τους, την κάλυψη δηλαδή του σκορ του πρώτου αγώνα, πιο εύκολο. Απο την άλλη πλευρά ο Μουρίνιο θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς Πέπε, Μαρσέλο και Σέρχιο Ράμος. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι ικανοί να παλέψουν μέχρι τέλος για την πρόκριση, κάτι που καλύπτει το δικό μας σημείο.

Στο Μπάσκετ η δράση συνεχίζεται με Eurocup και ο tipster μας έχει επιλέξει δύο αγώνες. Συγκεκριμένα στον ισπανικό «εμφύλιο» Μπιλμπάο – Βαλένθια πάμε με το -4 Βαλένθια (1.91) και το over 156.5 πόντους (1.80). Επίσης μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και ανέμεσα στην Καχασόλ και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με το tipster μας να επιλέγει το -1.5 για τους Ρώσους.

Στο Τένις συνεχίζουμε με ATP Challenger αναμένοντας τους ημιτελικούς του Αυστραλιανού Open. Ο tipster μας έχει επιλέξει 3 σημεία με πιο δυνατά τη νίκη του Trungelliti σε απόδοση 1.66 και το over 22.5 γκέιμς στην αναμέτρηση Ignatik – Meffert σε απόδοση 1.83.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , παρακολουθείστε ζωντανά σε Livestreaming όλους τους αγώνες, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

To Top