ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάθε μέρα και πιο… δύσκολα! Κούραση, ζέστη και αβεβαιότητα…

Καθημερινά αυξάνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Άρη που έχουν να διαχειριστούν καταστάσεις, όπως η αβεβαιότητα, η εξοντωτική αναμονή και φυσικά η κούραση και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι ρυθμοί στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, έχουν πέσει αρκετά, όπως διαφορετική είναι και η αντιμετώπιση που τυγχάνουν το τελευταίο διάστημα από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο 58χρονος κόουτς, έχει ηρεμήσει ξανά μετά το ξέσπασμα του την τελευταία εβδομάδα, ενώ δείχνει να έχει αντιληφθεί το πόσο δύσκολο είναι για τους παίκτες να συνεχίζονται οι προπονήσεις, γι αυτό και άλλαξε το καθημερινό πρόγραμμα των παικτών.

Ακόμα κι έτσι, όμως, η αγωνία στο «στρατόπεδο» των παικτών είναι έκδηλη και εκφράζεται συνεχώς μέσα από «πηγαδάκια», πριν αλλά και μετά το τέλος της προπόνησης.

Επίσης, σημαντικός παράγοντας, που δυσχεραίνει σημαντικά την καθημερινότητα τους, ή έλλειψη διαρκής ξεκούρασης, η οποία περιορίζεται μόνο σε διήμερα ρεπό, κυρίως τα Σαββατοκύριακα.

Σήμερα, αναμένεται να είναι η τελευταία τους προπόνηση, καθώς ως είθισται εδώ και σχεδόν ένα μήνα θα δοθεί ρεπό και ευκαιρία για πολύτιμες «ανάσες» ενόψει της συνέχειας.

To Top