ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου στο PRESSARIS: “Αισιοδοξία για άνοδο – Θα γίνει συνέλευση για το ποδόσφαιρο – Ανοιχτοί σε κάθε ενδιαφερόμενο…”

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Τάσος Οικονόμου, μίλησε στο PRESSARIS για τις νεότερες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την γενική συνέλευση που θα συγκληθεί μετά το πέρας των προσπαθειών που γίνονται για άνοδο της ομάδας, την εκκαθάριση, αλλά και την ρύθμιση των 100 δόσεων που θέλει να εισαχθεί ο Ερασιτέχνης.

Ερωτηθείς για το ποδόσφαιρο και την αίσθηση που υπάρχει στον ίδιο, για τα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είχε να πει: “Στο ποδόσφαιρο είμαστε πολύ αισιόδοξοι για θετική έκβαση. Όλα λίγο πολύ έχουν δρομολογηθεί μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ. Κενά σίγουρα θα προκύψουν.Αυτό που περιμένουμε είναι τις αποφάσεις στο τέλος του μήνα και τις επικυρώσεις των βαθμολογιών. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμη αγωνιστικά εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των μπαράζ”.

Τόνισε επίσης: “Η αίσθηση μας είναι ότι όλα θα πάνε καλά. Εφόσον, όλα κυλήσουν ομαλά τις επόμενες 2-3 μέρες θα ορίσουμε έκτακτη γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη με αποκλειστικό θέμα το ποδόσφαιρο. Φυσικά, θα συζητηθεί η σύσταση της νέας ΠΑΕ. Θα δώσουμε εκείνη τη μέρα, αφού ορίσουμε το κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ, διορία για τους υποψήφιους επενδυτές. Θα κοιτάξουμε τις προσφορές τους και φυσικά την φερεγγυότητα τους. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι κινητήριος μοχλός όλων των τμημάτων του ΑΣ Άρης”.

Σχετικά με το αν υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τη νέα ΠΑΕ, που θα συσταθεί εφόσον προβιβαστεί η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ, τόνισε: “Εχω ακούσει κι εγώ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα επίσημο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η διάθεση του τωρινού επενδυτή μόνο, Άλεξ Κάλας. Θα κάνουμε τη γενική συνέλευση και τότε θα δούμε τις προσφορές. Ας αποφασίσει αρχικά το σώμα το κεφάλαιο και τα συζητάμε όλα μετά πιο επίσημα”.

Aναφορικά με την πορεία της εκκαθάρισης, είπε: “Έχω μιλήσει με οικονομολόγους, νομικούς και έχω πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη σύσταση της νέας ΠΑΕ με την εκκαθάριση. Πιστεύω ότι θα δρομολογηθεί και αυτή στο τελευταίο της στάδιο μετά την ολοκλήρωση της προσπάθεια που γίνεται για άνοδο”.

Για την αποπληρωμή των χρεών του Ερασιτέχνη και τη ρύθμιση των 100 δόσεων, τόνισε: “Μέχρι τις 26 Ιουνίου έχουμε το περιθώριο για να εισαχθούμε στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Το ζήτημα είναι να συνεχίσουμε να αποπληρώνουμε τις δόσεις και τα χρέη μετά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εκείνη τη μέρα επί τόπου, θα μπούμε στη ρύθμιση, θα πληρώσουμε την πρώτη δόση και μετά θα αποπληρώσουμε τα χρέη”.

 

To Top