ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάθε ματς ξεχωριστά, στο μυαλό μόνο ο… Απόλλων Σμύρνης

Το ματς με τον Ολυμπιακό, αποτέλεσε ένα καλό “μάθημα” για τον Άρη του τελευταίου διαστήματος, καθώς υπάρχουν θέματα που αν τα δουλέψει η ομάδα και τα βελτιώσει θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο στο υπόλοιπο της σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πέντε νίκες είχε ζητήσει ο Σάββας Παντελίδης μετά το “διπλό” του Άρη στην Τρίπολη επί του Αστέρα, για να είναι εξασφαλισμένη η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ. Από τότε ο Άρης μάζεψε πέντε βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και πλέον αναζητά άλλους 10 βαθμούς στους τελευταίους έξι αγώνες για να “κλειδώσει” και μαθηματικά την 5η θέση και φυσικά να “κυνηγήσει” την 4η κάτι που είναι στο χέρι του, ειδικά με το πρόγραμμα που έχει.

Αυτό που πρωτίστως πρέπει τώρα να ενδιαφέρει, είναι η κατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα τόσο με τον Απόλλωνα Σμύρνης (18/3, 19:00) και έπειτα τον ΟΦΗ. Άλλωστε η ομάδα της Ριζούπολης, αν και υποβιβασμένη, απέδειξε πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Δεν έχει καμία διάθεση να αφεθεί, όπως φάνηκε και από το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ που “καιγόταν” για την νίκη.

Πλέον, για τους “κιτρινόμαυρους”, είναι υποχρέωση οι δύο νίκες με Απόλλων και ΟΦΗ, καθώς ακολουθεί μία τελική ευθεία εξαιρετικά δύσκολη με αναμετρήσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό (εκτός), Ατρόμητο (εντός) και Παναιτωλικό (εκτός). Παιχνίδια όπου θα κριθούν όλα φέτος και κυρίως σε ποια θέση θα τερματίσει ο Άρης στο πρωτάθλημα.

 

 

To Top