ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάιζερ: “Αν έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τα πλέι οφ, θα τις κυνηγήσουμε ως το τέλος”

Ο Μάικαλ Κάιζερ με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τον Άρη, την πιο κατάλληλη στιγμή και βοήθησε τους κίτρινους να κερδίσουν τον Προμηθέα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Αμερικανός σέντερ έδωσε τα εύσημα αρχικά στον Διαμαντή Σλαφτσάκη για την τάπα του στον Ρίον Μπράουν, φάση που έκρινε τον νικητή: “Είμαι ευγνωμών στον Διαμαντή που μας έδωσε τη νίκη στο τέλος. Την χρειαζόμασταν πολύ, γιατί είχαμε βάλει τον εαυτό μας σε μια τρύπα στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν το αξίζαμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που μου πίστεψαν σε μένα, ειδικά όταν με είχε ανάγκη ο Γκάρι (ΜακΓκι), που δεν είχε το καλύτερο παιχνίδι του, οπότε έπρεπε να βγω εγώ μπροστά, να κάνω τη δουλειά”.

Για το ότι είπαν στα αποδυτήρια πως αρνούνται να χάσουν και έκτο σερί παιχνίδι σχολίασε: “Όντως είπαμε ότι αρνούμαστε να χάσουμε με τον Προμηθέα. Ο κόουτς πίστεψε σε μένα ακόμα κι όταν είχα κουραστεί. Μου είπε να τα δώσω όλα, να δώσω ότι έχω. Με πιστεύει πολύ και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω και το έκανα. Ήμουν άστοχος στις βολές, αλλά προσπάθεια με την ενέργειά μου να αφυπνίσω όλη την ομάδα όταν ήμασταν πίσω με διαφορά και το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο”.

Για την συνέχεια της σεζόν για τον Άρη είπε πως “μετά από αυτό το παιχνίδι δεν θέλουμε τίποτα άλλο πέρα από το να συνεχίσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε. Βήμα – βήμα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Αν έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τα πλέι οφ, θα τις κυνηγήσουμε ως το τέλος”.

To Top