ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο γήπεδο, για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το χρέος του με Ατρόμητο…

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Σάββας Παντελίδης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, οι “κιτρινόμαυροι” δεν είχαν περιθώρια ξεκούρασης, καθώς ξεκίνησαν άμεσα την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που πρέπει να απασχολεί όμως από σήμερα, είναι το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ένα ματς που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εάν οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επικρατήσουν με περισσότερα από δύο γκολ, τότε θα έχουν το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία στο τέλος της σεζόν.

Και δεν είναι μόνο η 4η θέση, αλλά πλέον είναι θέμα γοήτρου, μετά την κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, να κάνει ένα σερί τριών νικών η ομάδα και να κλείσει με χαμόγελα τη φετινή σεζόν.

Έχει τη δυνατότητα και μπορεί να το πετύχει, καθώς έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατρόμητο, εκτός τον Παναιτωλικό που χθες έχασε με 5-0 στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη στο φινάλε της σεζόν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Σάββας Παντελίδης στην εκκίνηση της προετοιμασίας της ομάδας για τον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου, δεν έχει να διαχειριστεί κάποια απουσία από τιμωρία ή τραυματισμό μέχρι στιγμής.

To Top